Revista Harap Alb continua, publicatie de benzi desenate din Romania, devine disponibila gratuit pentru clientii Orange Young, cu varste cuprinse intre 14 si 26 de ani, prin intermediul aplicatiei Super Erou, dezvoltata de Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online. In timp ce primul numar al revistei poate fi descarcat gratuit din App Store sau Play Store de catre oricine, urmatoarele patru numere ale Harap Alb continua sunt gratuite doar pentru clientii Orange Young.

Lansata in iunie 2013, aplicatia Super Erou este disponibila pentru iPad, iPhone si dispozitivele cu sistem de operare Android, oferindu-le fanilor legendarului erou posibilitatea de a fi la curent cu aventurile acestuia, dar si de a avea acces la mai multe titluri de banda desenata, printre care „Revista Comics”, „Toate panzele sus”, „DIM - Sarabanda in Golful Aden”, „Mila23”, „Elabuga” sau „Poveste despre eu”.

Parteneriatul marcheaza primul deal intre operatorul Orange Romania si producatorul de solutii software Zitec.

„Fiind o creatie 100% romaneasca, revista Harap Alb continua prezinta aventurile unor personaje inspirate din folclorul autohton, intr-un mod atractiv pentru generatiile mai tinere. In conceperea benzilor desenate ne concentram foarte mult pe calitatea continutului, in acest sens colaboram chiar cu un scriitor profesionist de scenarii SF. Ne bucura foarte mult faptul ca povestile rezultate vor ajunge la tot mai multi fani ai genului, prin aplicatia Super Erou”, a spus Mihai Ionascu, co-fondator si editor-sef al editurii HAC!BD, ce detine si publica revista Harap Alb continua.

Intr-un interviu cu wall-street.ro, Ionascu spunea ca „Durata de viata a unei reviste de banda desenata este practic nelimitata. Cu cat e mai veche cu atat mai ravnita. Ce alt tip de publicatie poate sa se laude cu asa ceva? Revistele obisnuite ajung hartie de sters geamurile. Daca se incearca asa ceva cu o revista de banda desenata.. se lasa cu lacrimi. Asteptam cu nerabdare momentul cand vom avea suficiente numere pe piata pentru a ne putea audita la BRAT (n.red. Biroul Roman de Audit Transmedia) si SNA (n.red. Studiul National de Audienta). O sa fie interesant”. In prezent, in Romania, benzi desenate vechi sunt importate de catre Erou Pe Banda. Alt jucator este ComicsManga.ro.

Citeste intreg interviul pe wall-street.ro.

Pe langa continutul revistei Harap Alb continua, cei interesati sa afle noutati si mai multe informatii despre procesul de realizare a revistei, pot urmari activitatea echipei editoriale prin intermediul paginii de Facebook, unde pana in prezent s-a format o comunitate de aproximativ 130.000 de fani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri