Cafeaua de dimineata reprezinta pentru multi dintre noi un "must-have" care ne ajuta sa functionam in parametri normali de-a lungul zilei. Ti-am pregatit 4 espressoare la reducere, din oferta eMAG, care sa te ajute sa iti faci "ritualul de dimineata".

Savurarea cafelei de dimineata reprezinta un obicei in viata multora dintre noi, pentru care oprirea la automatele de cafea sau la diferite cafenele a devenit un automatism al diminetii. Ti-am pregatit 4 espressoare reduse cu pana la 45% pe care sa ti le cumperi.

Espressorul manual Saeco redus cu 39%

Espressorul manual Saeco, prezent in campania de reduceri a celor de la eMAG, le ofera clientilor posibilitatea prepararii unui espresso intr-un mod clasic. Acesta vine cu un sistem de spumare a laptelui si o o putere de 950 W. Il puteti cumpara cu o reducere de 39% de AICI.

Espressor automat Bosch VeroCafe redus cu 37%

Espressorul automat Bosch VeroCafe vine cu un sistem pentru lapte ce poate fi clatit prin apasarea unei taste. Dupa fiecare proces de preparere, conductele sunt golite de apa reziduala si curatate. Dispozitivul de macinare este din ceramica, iar espressorul incalzeste numai atunci cand este necesar, deconectandu-se complet dupa un timp presetat. Il puteti cumpara redus cu 37% de AICI.

Espressor automat Saeco Incanto Executive redus cu 45%

Espressorul automat Saeco Incanto Executive, din reducerile celor de la eMAG, vine cu o carafa pentru lapte automata, cu auto-curatare, pe care o conectati la aparat, dupa care alegeti sortimentul dorit. Acest espressor este echipat cu rasnite de cafea 100% ceramice. Il puteti cumpara redus cu 45% de AICI.

Espressor automat Krups redus cu 35%

Espressor automat Krups EA 8010 este un expressor prevazut cu 3 nivele de rasnire pentru a controla aroma cafelei. Acesta are un recipient pentru 260 de grame boabe de cafea si un rezervor de apa de 1.7 L pentru a evita realimentarea espressorului. Il puteti cumpara redus cu 36% de AICI.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: By Melica / shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri