Bibi Touroperator oferă reduceri de 10%-15% la pachetele de iarnă din România achiziţionate până la finele lunii septembrie, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, ultimii ani au demonstrat că destinaţiile cele mai cerute pentru pachetele de Crăciun şi Revelion sunt cele balneo (Băile Felix, Călimăneşti-Căciulata sau Poiana Braşov) şi staţiunile montane de pe Valea Prahovei (Sinaia, Predeal) şi aici sunt aşteptaţi şi în această iarnă cei mai mulţi români.

"Avem foarte mulţi hotelieri care au menţinut preţurile de anul trecut pentru sezonul de iarnă. Avem şi creşteri de 12%-14%, dar şi acestea sunt acoperite de nivelul discounturilor oferite în perioada de înscrieri timpurii. Un alt avantaj alături de preţul mai redus de care beneficiază românii care îşi fac rezervările în această perioadă este că ei pot să aibă garanţia că prind loc la hotelul pe care şi-l doresc. Datele de până acum ne indică de altfel o creştere potenţială de aproximativ 20% a vânzărilor în regim de înscrieri timpurii în acest an faţă de anul precedent", a declarat Adrian Voican, preşedinte Bibi Group4Travel.

Preţul unui pachet de 3 nopţi de Crăciun în Băile Felix la un hotel de 4 stele, cu pensiune completă, cină festivă, prânz tradiţional şi divertisment este de 1.545 lei/persoană/sejur, iar dacă pachetul este achiziţionat până la 30 septembrie 2023, turiştii beneficiază de o reducere de 10%.

Tot de Crăciun, şi tot pentru pachete de 3 nopţi, în Poiana Braşov, la un hotel de 3 stele, cu demipensiune, cină festivă tradiţională, pomana porcului şi divertisment, preţul este de 2.226 lei/persoană/sejur, iar dacă se achită până la 15 septembrie, turiştii vor beneficia de o reducere de 10% din tariful de bază, adică vor plăti 2.003 lei/persoană/sejur.

Preţul unui pachet de 4 nopţi de Revelion în Băile Felix este de 3.255 lei/persoană/sejur, cu pensiune completă, băuturi alcoolice incluse, Cină Festivă, Carnaval. Dacă pachetul se achiziţionează până la 30 septembrie 2023, se aplică o reducere de 10%, preţul final fiind de 2.939 lei/pers/sejur.

Tot de Revelion şi tot pentru pachete de 4 nopţi, de această dată pe Valea Prahovei, la un hotel de 4 stele situat în centrul staţiunii, tariful este de 3.592 lei/pers/sejur cu demipensiune, brunch, cină festivă, muzică live şi invitaţi surpriză.

Pentru litoral, au apărut oferte cu 15% reducere până pe 27 octombrie 2023. Astfel, pentru un hotel de 4 stele din Mamaia, cu pensiune completă şi acces la spa, pentru 3 nopţi de cazare, turiştii vor achita 3.143 lei/pers/sejur, cu reducerea de 15% inclusă.

Sursa foto: Wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri