Operatorul de telefonie mobila Cosmote a semnat o intelegere cu Posta Romana, pentru ca abonatii sai sa isi poata plati facturile sau sa isi incarce cartelele preplatite la peste 500 de oficii postale din tara, anunta un comunicat al companiei.

Pentru efectuarea platilor, clientii Cosmote trebuie sa prezinte factura cu cod de bare, avand posibilitatea de a achita orice suma, indiferent de valoarea mentionata pe factura. Angajatul postal va elibera o chitanta stampilata si semnata, care atesta efectuarea platii.

Colaborarea dintre Cosmote si Posta Romana vizeaza si utilizatorii de cartele preplatite. Acestia le pot reincarca prin intermediul a peste 500 de oficii psstale din mediul rural si urban. Facturile Cosmote se mai pot achita si la magazinele proprii sau Romtelecom, precum si la sucursalele Alpha Bank, Banc Post, CEC sau ING Bank.

In prezent, aproape 92% din populatie are acces la reteaua Cosmote, care acopera teritoriul national in proportie de 72%, in urma unor investitii de peste 220 de milioane euro, au declarat recent reprezentantii companiei. Operatorul de telefonie mobila a anuntat ca va continua planul de investitii de 450 milioane de euro pentru primii trei ani de operare.

Majoritatea bazei de clienti a Cosmote Romania este compusa din utilizatori de servicii preplatite, pe baza de cartela (circa 83%), ca urmare a ofertelor companiei pe acest segment, se arata intr-un comunicat al operatorului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri