Presedintele Cartel Alfa Cluj, Grigore Pop, a anuntat ca au fost incheiate negocierile cu Nokia privind contractul colectiv de munca al salariatilor de la fabrica din Jucu, acestia urmand sa beneficieze de o crestere salariala de 9%, efectuata in doua etape.
Pop a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa, ca angajatii Nokia vor primi si 50 de lei prima de Pasti, iar cei care lucreaza in conditii dificile vor beneficia de 10 minute de repaus suplimentar pe tura, transmite NewsIn.

“Am reusit sa negociem o crestere salariala in doua etape: 1 ianuarie – 4%, 1 aprilie – 5%, un premiu, este pentru prima data cand am reusit sa includem un premiu de Pasti, intr-o suma relativ mica, dar este un inceput, 50 de lei pe salariat, un timp de odihna suplimentar pentru o parte mare de angajati, care lucreaza mai intens, inca 10 minute, si un bonus de performanta care se ia la trei luni si care poate urca la 150-200 de lei”, a precizat Pop.

Acesta a mai afirmat ca Nokia va mai face angajari, deoarece va incepe la Jucu productia de circuite integrate.

“Am incheiat luni negocierile privind contractu colectiv de munca la Nokia. Imbucurator este faptul ca Nokia angajeaza in continuare personal, trec la o alta etapa de dezvoltare, respectiv producerea de circuite integrate in compania din Cluj”, a spus Pop, adaugand ca ar putea fi vorba de circa 200 de angajari, in conditiile in care sunt deja 1.600 de angajati la fabrica de la Jucu, nepunand la socoteala contractele de munca pe perioada determinata, in numar de 500.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri