Electrolux, lider mondial in aparatura electrica pentru bucatarie, curatat si echipamente pentru gradina si padure, a deschis o noua fabrica de masini de spalat rufe in Olawa, regiunea Walbrzyska SEZ, Silezia de Jos.

Numarul total de angajati va atinge 400 de oameni. Valoare investitiei este de 40 de milioane de euro. Curand, masinile de spalat din Olawa vor fi vandute in toata Europa.

Fabrica a fost deschisa oficial de catre Hans Strberg, CEO Electrolux. A fost cea de-a doua lui vizita in Polonia, prima vizita avand loc in ianuarie, anul acesta, in momentul deschiderii oficiale a fabricii din arw. Cea de-a doua vizita din anul acesta evidentiaza importanta pe care o reprezinta Polonia in stategia de investitii a grupului Electrolux.

Am inceput sa fim interesati de potentialul Poloniei inca de acum cativa ani. Am inceput cu productia in Siewierz. Cooperarea buna pe care am avut-o cu autoritatile locale, angajati calificati si o continua imbunatatire a infrastructurii ne-a convins ca Polonia este un partener atractiv pentru dezvoltarea unor noi mari proiecte. Si cel mai important aspect pentru noi este calitatea. Trebuie sa ne asiguram ca produsele realizate de noi in oricare din fabricile noastre vor fi de cea mai buna calitate, garantate de catre Electrolux spune Hans Strberg, Electrolux CEO. Dureaza ani pentru a-ti forma o reputatie buna, in cazul nostru aproape 90 de ani, acesta este motivul pentru care ne pasa atat de mult de calitatea produselor noastre. Experienta noastra din Siewierz confirma ca Polonia a reprezentat o buna alegere si un prim pas pentru investiile viitoare in fabricile din arw, Oawa si widnica.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri