Grupul Lena, unul din cei mai mari jucatori mondial in domeniul constructiilor, anunta cumpararea integrala a actiunilor companiei portugheze Abrantina, care opereaza in ramura constructiilor si a lucrarilor publice.
Construtora Abrantina are o istorie de 75 de ani de succese in domeniul constructiilor, realizand proiecte de anvergura in diverse sectoare precum: porturi maritime, aeroporturi, baraje, constructii civile si cai de comunicatie.

Recenta achizitie a companiei Abrantina consolideaza pozitia de lider pe piata a diviziei Constructii din cadrul grupului Lena, si, totodata, dimensiunea internationala a grupului Lena, prezent in acest moment in tari precum Romania, Bulgaria, Maroc, Algeria, Angola, si, recent, Mozambic.

Prin achizitia companiei Construtora Abrantina si fuziunea diviziei Lena Industrie cu divizia Lena Constructii, se estimeaza ca, sectorul Constructii al grupului Lena va avea o cifra de afaceri de 600 milioane de euro, mai mult decat dublu fata de anul 2006. in termeni globali, Grupul Lena preconizeaza pentru anul 2007 o cifra de afaceri de peste 900 milioane euro, reprezentand o crestere de 73% fata de 2006.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri