Primele doua grupuri siderurgice ale lumii, ArcelorMittal si Nippon Steel Corp. au anuntat ca au cazut de acord sa dubleze capacitatea de tabla pentru automobile la compania cu capital mixt detinuta in comun in SUA, I/N Kote, la aproximativ un milion de tone pana in 2010, informeaza Reuters, citat de NewsIn.
Investitia de 240 milioane dolari in noua compania va suplimenta productia anuala cu 480.000 de tone, operatiunile urmand a demara in 2010, au anuntat cele doua companii in comunicate separate.

Cei doi giganti siderurgici, rivali in restul lumii, au accepat sa majoreze capacitatea acestei uzine pentru a veni in intampinarea cererii producatorilor niponi de automobile precum Toyota pe piata americana.

I/N Kote este o companie detinuta in proportii egale de ArcelorMittal si Nippon Steel, amplasata in Louisiana.
Nippon Steel planuieste finalizarea constructiei sau extinderea unoer alte patru amplasamente de productie in China, India, Brazilia si Thailanda, toate in jurul anului 2010.

ArcelorMittal este cel mai mare grup siderurgic din lume, cu peste 300.000 de angajati in peste 60 de state.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri