Producatorul german Siemens va construi 54 de trenuri electrice pentru Caile Ferate Ruse (RZD) pentru transportul celor care vor participa la Jocurilor Olimpice de Iarna de la Sochi din 2014, anunta compania.
Caile Ferate Ruse (RZD) si Siemens au incheiat contractul pentru livrarea primelor 38 de trenuri electrice marca Desiro pentru 410 milioane de euro.

Acordul include livrarea a 54 de trenuri in valoare de 580 milioane de euro, iar comanda de 410 milioane de euro a fost deja efectuata, cele 38 de trenuri fiind produse in fabrica Siemens din Krefeld, Germania. Contractul pentru restul celor 16 trenuri include constructia lor partiala in Rusia.

Trenurile regionale vor fi destinate transportului atletilor si a spectatorilor Jocurilor Olimpice de Iarna din Rusia dinspre si catre aeroport, Olympia Park si restul locatiilor sportive.

Trenurile Desiro vor atinge viteze de pana la 160km/h, iar intrarea lor in functiune este planificata pentru toamna lui 2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri