Sorin Rosca Stanescu, condamnat la 2 ani si patru luni de inchisoare cu executare in dosarul Rompetrol, a fost ziarist, senator si om de afaceri, iar de numele sau se leaga mai multe scandaluri cu rasunet in presa.

Sorin Rosca Stanescu este absolvent al facultatii de Drept, insa inca din timpul facultatii s-a orientat spre jurnalism. In 1969, fostul senatorul debuteaza in publicistica la revista studenteasca de cultura „Amfiteatru“, unde a fost si angajat redactor cu jumatate de norma. Peste un an este transferat la revista „Viata Studenteasca“. In calitate de ziarist, numele lui Rosca Staneascu este legat insa de cotidianul „Ziua“, pe care l-a lansat, in 1994, impreuna cu Petre Mihai Bacanu si Dinu Patriciu. SRS a condus acest ziar pana in 2010, cand a fost inchis. Ziarul s-a axat, in principal, pe anchete, dezvaluiri incendiare si pe comentarii.Tinta atacurilor a fost, indeosebi, fostul presedinte Ion Iliescu. De asemenea, SRS a administrat ziarele „Averea“ si „Gardianul“.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri