Procurorii DNA fac, joi dimineata, 21 de perchezitii la sediul Primariei Iasi, la Politia Locala, precum si la locuinta primarului PSD Gheorghe Nichita si la cele ale sefilor Politiei, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in acest an.

Intr-un comunicat de presa transmis joi dimineata, Directia Nationala Anticoruptie precizeaza ca procurorii DNA de la Sectia de combatere a coruptiei fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind infractiuni asimilate celor de coruptie, comise de la inceputul anului 2015 pana in prezent, scrie Mediafax.

In acest caz, au loc 21 de perchezitii in judetul Iasi, din care trei sunt sediile unor institutii publice, iar restul la sediile unor societati comerciale si locuintele unor persoane. Surse judiciare au declarat ca procurorii anticoruptie fac perchezitii la sediul Primariei Iasi, la Politia Locala, precum si la locuinta primarului Gheorghe Nichita si la cele ale sefilor Politiei. Gheorghe Nichita este primar al Iasiului din anul 2003, iar din iulie 2000 este membru PSD, fiind si lider al organizatiei judetene a partidului, dar si vicepresedinte la nivel national.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri