Centrele de infrumusetare Cellulem Block au inregistrat afaceri mai mari cu 30% fata de 2013, cand a incheiat cu venituri nete de 275.000 euro (peste 1,2 milioane lei). Numarul clientilor a crescut si el cu 20% fata de 2013, generat de noi abonati (15%), care au optat, in principal, pentru tratamente faciale si corporale.

Valoarea medie a unui abonament platit de un client Cellulem Block pentru un tratament corporal este de 1.800 lei, respectiv 700 lei pentru unul facial. In cazul sedintelor de epilare definitiva, suma medie platita pentru un abonament este de 1.200 lei.

Barbatii, inca putin si ajung femeile din urma la infrumusetare

Daca in 2013, numarul femeilor care optau pentru un abonament in centrele de infrumusetare era mult mai mare decat cel al barbatilor (70% vs 30%), in 2014, numarul acestora din urma a crescut, proportia fiind de 60% vs 40%. "In 2014, am constatat un interes mult mai mare al barbatilor pentru ingrijire fizica si aspectul personal. Cele mai cerute tratamente de catre acestia sunt tratamentele faciale anti imbatranire, tratamentele de slabit, in special, liposuctia non-invaziva si termo-electrostimularea pentru tonifierea musculara", spune Anca Arsane.

Noiembrie, decembrie si ianuarie sunt cele mai solicitante luni din punct de vedere al programarilor. „Toata lumea vrea sa arate bine inainte de petrecerile de sfarsit de an, de sarbatori, si de aceea creste numarul terapiilor in aceasta perioada. Un tratament eficient are o durata de cel putin sase saptamani si de aceea ar trebui sa inceapa din luna noiembrie. De asemenea, perioada de dupa sarbatori este din nou aglomerata, pentru ca foarte multi clienti vor sa scape de kilogramele in plus, acumulate dupa mesele copioase”, spune Anca Arsane.

Pentru anul 2015, Cellulem Block estimeaza o crestere de 20% a numarului de clienti. "Urmarind trendul, ne asteptam sa inregistram o majorare de 10%-15% a numarului de clienti barbati", a adaugat Anca Arsane.

Tratamentele faciale se fac tot timpul anului, indiferent de sezon si promotii. Un barbat vine, in medie, 2-3 ori pe luna si aloca un buget de 500-700 de lei, mai spune directorul centrelor Cellulem Block.

Cellulem Block este o retea de centre de infrumusetare, cu o gama de servicii de remodelare corporala, slabit si epilare definitiva. La origine, Cellulem Block este o companie spaniola, cu peste 18 ani de experienta in domeniul infrumusetarii. Reteaua are peste 300 de centre in Spania, Portugalia, Franta, Italia, Maroc etc. In Romania, exista trei centre Cellulem Block, doua in Bucuresti si unul in Constanta.

Cellulem Block, introdus in sistem de franciza pe piata romaneasca in 2010, este controlat de fondul de investitii GED din care face parte si agentia de turism Happy Tour. Centrul de infrumusetare se afla pe locul trei pe aceasta piata si concureaza cu centrele Silhouette, Guinot si Keiko.

Sursa foto: Barbat la salon de infrumusetare/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri