Oferta Paste 2017: city-break in Iasi

Oferta Paste 2017: city-break in Iasi

De obicei ne concentram pe orasele europene si uitam ca si in Romania sunt orase deosebite, cum este de exemplu Iasi. Pastele 2017 este o ocazie potrivita pentru a descoperi capitala regiunii Moldova, un oras exuberant.

In Iasi merita sa vezi Palatul Culturii, Parcul Copou, Bojdeuca lui Creanga - casa in care a locuit scriitorul intre 1872 si 1889, Gradina Botanica, Manastirea Cetatuia. Dupa plimbari pentru descoperirea orasului, va puteti relaxa la spa.

Spre exemplu, un city break in Iasi de Paste costa 345 lei/camera dubla/2 nopti/persoana (15-17 aprilie) cu mic dejun inclus, cocktail de bun venit, un masaj inclus, acces la spa, 15% reducere la procedurile de spa, un voucher in valoare de 100 ron per camera per sejur pentru cina, parcare, wi-fi.

Oferta Paste 2017: escapada la Snagov

Oferta Paste 2017: escapada la Snagov

Cei care raman in Bucuresti sau pur si simplu nu vor sa sabatoreasca Pastele in aglomeratia de pe Valea Prahovei pot avea o escapada in Snagov. Aici te bucuri de natura, de o plimbare pe lac si chiar de relaxare la spa.

O astfel de escapada de Paste (15-17 aprilie) costa 550 lei/persoana, pret care acopera: 2 nopti de cazare camera dubla, mic-dejun si cina, pranz festiv de Paste, cina barbecue cu foc de tabara, cina cu petrecere greceasca, un masaj suedez, acces la piscina, spa, sauna, parcare, wi-fi.

Paste la malul marii

Paste la malul marii

Cine vrea sa petreaca Pastele la malul marii si mai ales intr-un mod rafinat poate alege plaja din Mamaia si inclusiv un hotel cu spa pentru rasfat.

O noapte de rasfat in lux in Mamaia costa 500 lei/persoana, pret care acopera o noapte de cazare la hotel Iaki, mic dejun si cina, acces la spa, piscina, sauna umeda si uscada, dus emotional, dus cervical, jacuzzi, un masaj cu pietre vulcanice de persoana, parcare si wi-fi.

Oradea, pentru un Paste romantic

Oradea, pentru un Paste romantic

Oradea este un alt oras minunat pe care sa-l descoperiti intr-un city break de Paste. Oradea este recunoscut pentru stilul baroc pe care o sa-l regasiti in plimbarea pe strazi. Aici merita sa vedeti Cetatea Oradei, Palatul Baroc, Biserica cu Luna, Palatul Vulturul Negru, Catedrala baroca. Din Oradea ajungeti repede in Baile Felix.

O oferta de Paste in Oradea este la 400 lei/persoana/camera dubla/2 nopti. Pretul include si mic dejun in fiecare zi, o cina romantica, acces la piscina si sauna, cate un masaj pentru ea si el.

Sursa foto: Pixabay.com

Paste medieval - Sighisoara

Paste medieval - Sighisoara

Sighisoara acel loc in care "calatoresti" in farmecul trecutului, cu domnite si cavaleri. Practic, o lume de basm pe care puteti sa o descoperiti si voi cu ocazia sarbatorilor de Paste. In Sighisoara aveti de vazut turnurile cetatii, biserica din Dealul Cetatii, Scara Acoperita (Scara Scolarilor), Casa Vlad Dracul.

Oferta de Paste: 425 lei/persoana/camera dubla/2 nopti - include si mic dejun in fiecare zi, cina in seara de Paste, tur privat de oras, bautura de bun-venit, parcare, wi-fi.

Sursa foto: Pixabay.com

Sursa foto: Pixabay.com