Grupul de comunicare Lowe a numit-o in functia de director de marketing pe Raluca Negoita, anterior director de dezvoltare al agentiei de PR GolinHarris. Din pozitia nou creata, rolul ei va fi comunicarea companiei in industria de marcomm si atragerea de noi clienti.
Infiintarea pozitiei de director de marketing al grupului a venit dupa ce consultantii agentiei GolinHarris, parte a grupului Lowe, au participat la o intalnire de retea la Chicago. “Ne-au reconfirmat importanta acordata la nivel global strategiei de marketing, care este construita de o echipa de marketing dedicata exclusiv cresterii afacerii”, a spus Raluca Negoita.

“Indiferent de domeniul de activitate, este firesc pentru orice companie sa se preocupe de propria strategie de marketing si de cresterea business-ului sau, organic sau nu. Totusi, trendul in Romania este ca grupurile de comunicare nu au o astfel de pozitie in mod traditional, pe sistemul cizmarul ramane intotdeauna fara cizme”, a adaugat ea.

Rolul sau va fi, pe de o parte, sa comunice “atuurile” grupului fata de competitie, si pe de alta parte, sa contribuie la atragerea de noi clienti, printre domeniile vizate numarandu-se piata de energie si segmentul de retail.

"In portofoliul grupului nostru se afla sase companii specializate pe mai multe paliere ale comunicarii, fiecare cu provocarile si oportunitatile specifice sectorului sau. Avem planuri ambitioase de crestere pentru fiecare agentie din grup, iar strategia de marketing si business development joaca un rol important in consolidarea acestora”, a spus si Veronica Savanciuc, presedinte si CEO al grupului Lowe.

Raluca Negoita are o experienta de 10 ani in comunicare. Si-a inceput cariera in domeniul telecom, lucrand pentru companii precum Cosmote, Romtelecom, Germanos. In 2008, s-a alaturat grupului Lowe, ca Business Development Director al companiei de PR, pozitie care s-a extins ulterior la nivel de grup.

Grupul Lowe include agentiile Lowe&Partners, Initiative, HyperActive, GolinHarris, Brand Connection si Medic One. Printre clientii grupului se numara Bergenbier, BMW, Electrolux, Ferrero, Franklin Templeton Investments, Johnson&Johnson, KIKA, Labormed, Orange, RBS si Unilever.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri