Costi Mocanu, cel care in ultimii cinci ani a condus Pro TV SA, compania care detine canale de televiziune precum Pro TV si Acasa TV, a fost numit vicepresedinte senior al platformei de distributie cu plata Voyo. Noul manager al companiei de televiziune este Anca Budinschi, fost director executiv al canalului Pro TV, potrivit Mediafax.
Costi Mocanu a preluat noua functie la 15 septembrie si se va ocupa de coordonarea platformei de distributie de continut cu plata Voyo la nivelul CME, grupul american care detine compania Pro TV.

„Ca urmare a faptului ca Voyo va face parte din divizia de broadcasting in noua platforma de distributie, echipa Voyo a fost reorganizata, in acord cu importanta si prioritatile sale”, au afirmat oficialii Pro TV.

Mocanu lucreaza in cadrul companiei de televiziune de 19 ani, unde a inceput ca jurnalist, devenind managerul acesteia in 2007.

Pe de alta parte, Anca Budinschi face parte din echipa canalului Pro TV de 19 ani, dintre care zece la stiri, iar noua detinand responsabilitati de business.

Pro TV este unul dintre cele sapte canale de televiziune detinute de compania Pro TV. Celelalte posturi sunt Pro TV International, Acasa TV, Acasa Gold, Pro Cinema, Sport.ro si MTV Romania.

Pro TV S.A a inregistrat afaceri de circa 67,5 milioane de dolari in prima jumatate din 2012, in scadere cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform raportului financiar al Central European Media Enterprises (CME).

Sursa foto: Mediafax

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri