WALL-STREET PRO face pasul catre mobile, prin doua aplicatii pentru sistemele de operare iOS si Android, devenind astfel primele app-uri pe baza de abonament platit pentru o publicatie business, din Romania.

Aplicatiile pot fi downloadate gratuit atat pe sistemele Android, cat si pe iOS, citirea stirilor exclusive, analizelor si studiilor fiind, astfel, foarte facila utilizatorilor.

"Mobile-ul reprezinta viitorul, inclusiv in jurnalism, astfel incat intrarea prin aplicatii specializate, intuitive, a reprezentat o prioritate pentru noi. Astfel ca, la doua luni de la lansarea platformei Wall-Street PRO, lansam si aplicatia mobile, astfel incat sa putem oferi utilizatorilor o experienta completa si acces facil la continutul premium pe care il prezentam in fiecare zi. Abonatii primesc o privire de ansamblu asupra economiei, in general, dar si sectorial. Analizele si materialele publicate vor explica si prezenta cei mai importanti indicatori ai mediului de business, predictii si recomandari pentru investitii", a declarat Diana Cretu, redactor sef al publicatiei wall-street.ro.

Platforma cuprinde tot ce inseamna jurnalism de calitate: analize documentate, interviuri, reportaje si tendinte, pe platforme desktop si mobile user-friendly si fara publicitate.

Abonatii Wall-Street PRO primesc o serie de beneficii special gandite impreuna cu partenerii strategici ai proiectului: Avocatnet.ro, Eturia, Smartbill, Uber si Vector Watch. In plus, pentru abonamentele Corporate 12 luni, seria de beneficii se extinde cu avantaje de comunicare si promovare pe wall-street.ro si pe platforma comunicate.wall-street.ro.

Sursa foto: Maridav - Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri