Agentia de relatii publice Rogalski Grigoriu furnizeaza, incepand din aprilie 2009, servicii de consultanta de comunicare pentru Radiusmed, distribuitor autorizat de solutii, servicii si tehnologii medicale avansate purtand marca Philips.
“Echipa Rogalski Grigoriu a gandit pentru Radiusmed o strategie care se potriveste foarte bine profilului companiei, ceea ce ne-a demonstrat ca au o experienta complexa in cunoasterea pietei medicale locale. Acest lucru ne-a usurat foarte mult decizia si am ales ca Rogalski Grigoriu sa devina partenerul nostru in construirea si implementarea strategiei de relatii publice”, spune Octavian Netcu, director general Radiusmed.

De peste 10 ani, Radiusmed ofera pentru piata medicala romaneasca echipamente si solutii avansate pentru radiologie si imagistica, stomatologie, terapie intensiva neonatala si pentru adulti, infrastructura medicala, chirurgie, sustinute de servicii de consultanta, integrare si management de proiect ce asigura proiectare, instalarea, mentinerea si intretinerea optima a acestora.

Rogalski Grigoriu Public Relations este o agentie specializata in managementul integrat al reputatiei organizatiilor si brandurilor. Portofoliul de clienti ai agentiei include atat organizatii locale, cat si internationale - Agricola Bacau, Atlas Corporation, Audi, Banca Romaneasca, Baneasa Investments, BDG, Boom, Carlsrom Beverage, Cetelem, Deloitte Romania, Franke Romania, GfK Romania, Kiwi Finance, New Kopel Sixt, Ocif Group, Petrom, Roche Romania, Sony Ericsson Romania, Tassullo, Tuborg Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri