Realizatorul TV Dan Diaconescu a anuntat vineri, dupa patru zile de arest reventiv ca va intra in politica. Astfel, acesta sustine ca va infiinta un partid care se va chema, probabil, "Partidul Poporului Roman", urmand sa candideze presedintie, scrie 9AM.
A fost o arestare politica, pana una alta am interdictie de a vorbi pe anumite teme si de asta nu va pot spune absolut tot, dar va veti convinge ca a fost un prizonierat politic", a completat Dan Diaconescu.

Acesta le-a multumit celor care l-au sprijinit moral in cele trei zile de detentie. "Este o seara foarte importanta pentru toata lumea", au fost primele cuvinte ale patronului OTV, dupa care a transmis un mesaj pentru fiica sa, Dona: "Tatal tau va intra in politica". Diaconescu a adaugat ca va face acest pas cu ajutorul celor cu care a impartit celula, alaturi de care a decis infiintarea unei formatiuni politice - Partidul Poporului Roman.

Dan Diaconescu a fost eliberat dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a admis recursul declarat impotriva deciziei Judecatoriei Sectorului 1, prin care a fost arestat pentru 29 de zile, in timp ce colaboratorul OTV Doru Parv ramane in arest, contestatia sa fiind respinsa. Decizia este definitiva.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri