Victor Avram a fost numit Country Manager al agentiei de cercetare Gemius in Romania si Moldova. El il inlocuieste pe Catalin Emilian incepand cu luna martie.

Cu peste 11 ani de experienta in industria media din Romania, Victor Avram se alatura echipei Gemius in calitate de country manager pentru birourile din Romania si Moldova.

De-a lungul timpului, a activat in mai multe sectoare ale pietei online din Romania: in agentii ca McCann si ZenithOptimedia, la advertiseri ca Vodafone si Fundeal.ro si in cercetare la Ipsos Interactive Services. De asemenea, a oferit consultanta in online marketing pentru diversi clienti care isi infiintau sau isi dezvoltau afacerile online. La Gemius va conduce echipele din Romania si Moldova, inlocuindu-l pe Catalin Emilian, care a hotarat sa paraseasca Gemius dupa 7 ani de activitate pentru a coordona alte operatiuni in zona publicitatii online.

Vesna Zakaric, international sales director la Gemiu, sustine ca ”scopul agentiei acum este extinderea si repozitionarea birourilor noastre spre servicii de consultanta mai apropiate de nevoile advertiserilor”.

Originara din Polonia, Gemius s-a extins in regiunea EMEA si momentan opereaza in 35 de tari.

Compania foloseste metodologia hibrida pentru masurarea audientei online, integrand atat panelurile consumatorilor cat si cercetarea avansata a site-urilor, dandu-le agentiilor de media rezultate de calitate si credibile (gemiusAudience).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri