Administratorii SIF Moldova (SIF2) au decis convocarea Adunarii Generale a Actionarilor (AGA), la solicitarea actionarilor care au cerut demararea procedurilor legale pentru a forta listarea BCR.
SIF Moldova este prima societate de investitii financiare care si-a dat ok-ul in acest sens, dupa ce la inceputul saptamanii mai multi actionari au cerut convocarea AGA in care conducerea SIF sa fie mandatata sa initieze demersurile de listare a celei mai mari banci din Romania. Solicitari similare au primit si celelalte SIF-uri.

Pe lista actionarilor care au depus cererea se afla fonduri administrate de Aviva, Firebird, Certinvest, STK Financial, Broadhurst Investments, SAI Carpatica, BT AM, ING pensii private dar si Broker Cluj.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri