Transportatorul national de gaze Transgaz va construi o conducta de gaze in localitatea Panciu, judetul Vrancea, investitie de circa trei milioane lei, contract pentru care va organiza o licitatie publica, potrivit unui anunt al companiei de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.
Lungimea conductei este de putin peste sapte km, potrivit caietului de sarcini. Punctul de cuplare a racordului pentru localitate va fi in conducta DN 250 Marasesti - Focsani.

Contractul are termen de finalizare sase luni de la data atribuirii.

Cererile de participare pot fi trimise pana la 27 noiembrie, data la care vor fi deschise ofertele.

Companiile interesate trebuie sa depuna o garantie de participare de 20.000 lei si o garantie de buna executie de 5% din valoarea contractului.

Transportatorul national de gaze, Transgaz, este detinut de statul roman: Ministerul Economiei si Finantelor detine 75% din capitalul social al Transgaz, Fondul Proprietatea si-a mentinut participatia la aproximativ 15%, iar restul de 10% reprezinta actiunile libere (free-float), care se tranzactioneaza la BVB, la care se vor adauga cele trei procente oferite de MEF. Transportatorul de gaze naturale are un capital social de 117,74 milioane lei. Compania Transgaz este listata la categoria I a BVB, cu simbolul TGN.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri