PNL promite dublarea salariilor medicilor inca de la inceputul guvernarii, construirea celor 8 spitale regionale, precum si realizarea a 900 de constructii tip Casa medicului.

Copresedintele PNL Alina Gorghiu scrie pe pagina sa de Facebook ca 80% din absolventii de Medicina vor sa plece din Romania, iar ”cand trebuie sa mearga la medic sau au nevoie sa se interneze intr-un spital de stat, aceeasi dorinta ii incearca si pe pacienti”, potrivit News.ro.

”PNL are un plan ambitios pentru Sanatate: dublarea salariilor medicilor inca de la inceputul guvernarii, construirea celor 8 spitale regionale pe care PSD nici nu le-a inceput cat a fost la putere, 900 de constructii tip Casa medicului - cabinet medical si locuinta pentru medicii din rural si din orasele mici. Un guvern liberal le va putea duce la indeplinire”, sustine Alina Gorghiu.

Ea mai mentioneaza ca nu va putea fi rezolvata criza din Sanatate fara a directiona resurse importante spre acest sector. Dublarea salariilor medicilor nu este prima promisiune electorala a PNL. Liberalii au adoptat, saptamana aceasta, in cadrul Ligii Alesilor Locali, desfasurata la Brasov, o rezolutie prin care isi asuma ca in programul de guvernare sa se regaseasca o crestere medie cu 22% a salariilor functionarilor publici incepand cu 2017 si o lege a salarizarii unitare bazata pe profesionalism, merite si echitate.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri