Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, preşedinte executiv al PUSL, solicită alianţei PSD-PNL "să nu-şi mai fluture orgoliile în public" şi să-şi anunţe rapid candidatul pentru Primăria Municipiului Bucureşti, afirmând că, în caz contrar, îşi pune experienţa în administraţia publică "în slujba cetăţenilor" care îl vor primar al Capitalei, relatează Agerpres.

"Dacă nu puteţi voi, pot eu! Dacă orgoliile voastre sunt mai presus de interesele cetăţenilor, trageţi obloanele, închideţi partidele şi lăsaţi Bucureştiul în seama celor dispuşi să muncească pentru dezvoltarea lui! Dacă funcţiile publice vă sunt mai importante ca oamenii, ieşiţi urgent şi definitiv din politică! Dacă sunteţi încrezători că cetăţeanului îi place circul politic şi aşteaptă zilnic promisiuni deşarte înseamnă că nu înţelegeţi prezentul!”, a scris primarul Sectorului 5 pe pagina sa de Facebook.

Acesta a spus că este pregătit să candideze chiar el la primăria generală.

”Dacă nu înţelegeţi oamenii, n-aveţi cum să lucraţi în folosul lor! Nu sunt perfect, nu dau sfaturi, dar sunt liber să am opinii şi mai ales liber să iau decizii! În consecinţă, rog alianţa puterii să nu-şi mai fluture orgoliile în public şi să-şi anunţe rapid candidatul pentru Capitală! În caz contrar, anunţ public că îmi pun cei 30 de ani de experienţă în administraţia publică în slujba cetăţenilor care mă vor primar al Capitalei", a mai scris Cristian Popescu Piedone.

Sursa foto: Captură video / Facebook - Cristian Popescu Piedone

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri