Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de numire al lui Dragos Cristian Dinu in functia de ministrul al Fondurilor Europene, in locul lui Cristian Ghinea, iar ceremonia de depunere a juramantului va avea loc la ora 18.30. Presedintele a semnat si decretul de revocare al lui Cristian Ghinea din functia de ministru.

Administratia Prezidentiala anunta ca ceremonia de depunere a juramantului de investitura va avea loc joi, ora 18:30, la Palatul Cotroceni, conform News.ro.

Cristian Ghinea si-a depus miercuri demisia din functia de ministru al Fondurilor Europene. Iolu a precizat ca Ghinea si-a depus demisia la cabinetul premierului, a facut anuntul in sedinta de Guvern, moment in care a parasit sedinta.

”Ultima mea sedinta ca membru in Guvernul Ciolos. E un sentiment ciudat. Pare un secol privind inapoi, dar nu au trecut nici sase luni de ministeriat, nici un an de cand am mers la Cancelarie”, a scris Cristian Ghinea miercuri pe pagina sa de Facebook. Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, va candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Salvati Romania.

Dragos Dinu este specialist in managementul public, inclusiv managementul fondurilor europene. Incepand cu anul 2008, a fost expert international si national in domenii precum analiza functionala, planificare strategica, politici publice, analiza si dezvoltare institutionala. Din aceasta calitate, a reprezentat institutii internationale precum Banca Mondiala sau UNICEF si a coordonat si implementat proiecte in institutii publice din Romania, Georgia, Estonia, Republica Moldova, Macedonia, Kosovo sau Serbia.

Incepand cu luna mai 2016, a ocupat functia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene. Rolul sau in aceasta echipa a fost concentrat pe procese majore si actuale care privesc gestionarea fondurilor europene precum: desemnarea autoritatilor de management pentru perioada 2014-2020 sau ridicarea si inchiderea conditionalitatilor ex-ante aferente Acordului de Parteneriat 2014-2020, precizeaza Guvernul.
Cristian Ghinea si-a depus miercuri demisia din functia de ministru al Fondurilor Europene. Iolu a precizat ca Ghinea si-a depus demisia la cabinetul premierului, a facut anuntul in sedinta de Guvern, moment in care a parasit sedinta.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri