Compania de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate Romania, prezenta pe piata locala din anul 2008, a lansat de curand divizia de property management, urmand trendul din ultimele luni, dat de alti consultanti, precum Colliers Si Jones Lang LaSalle.
Lansarea diviziei de property management este un pas natural ca urmare a extinderii din octombrie anul trecut a BNP Paribas Real Estate, cand divizia internationala de property management a achizitionat diviziile de property management ale AEW Europe (PBW Polonia, PBW Ungaria si PBW Republica Ceha), sustin reprezentantii consultantului imobiliar.

“Avem deja doua cladiri in portofoliu: America House in Bucuresti si Promenada Mall in Targu Mures. Administram un total de 78.000 mp de spatii, in care isi desfasoara activitatea peste 100 de chiriasi”, a declarat Csongor Csukas, manager regional al diviziei de property management.

Recent, companiile de consultanta Jones Lang LaSalle si Colliers International si-au anuntat extinderea pe piata de property manangement, piata pe care mai activeaza companii precum Coldewell Banker Affiliates of Romania si DTZ Echinox.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri