Gindi Group, compania care a lansat in plina criza un proiect rezidential pe plan local, a carui constructia a fost apoi pusa in stand-by, reia investitiile pe plan local in parteneriat cu firma Real-Sol, detinuta de Shimon Galon, fostul sef al GTC in Romania.

Astfel, Gindi Group va investi 20 de milioane de euro in constructia proiectul GViTown din Soseaua Vantului din sectorul 3 din Bucuresti. Fondurile pentru dezvoltarea complexului provin din surse proprii ale companiei. Complexul GViTown cuprinde 324 de locuinte si este dezvoltat in parteneriat cu firma Real-Sol, detinuta de Shimon Galon. Constructorul proiectului a fost desemnata compania Danya Cebus, jucator cu experienta pe piata romaneasca imobiliara.

Proiectul GViTown din zona Mihai Bravu va fi dezvoltat in patru faze, in prima etapa urmand sa fie construite 81 de apartamente - studio-uri si apartamente cu 2 camere, pe suprafete incepand de la 50 metri patrati. “Am inceput deja constructia complexului cu ajutorul celor mai experimentati manageri de proiect si constructori si avem incredere ca este un produs bun, bine adaptat pietei romanesti. Este un moment bun ca dezvoltatorii sa reia proiectele incepute in Romania inainte de izbucnirea crizei, avand in vedere ca cererea de locuinte noi este inca uriasa, in timp ce dezvoltarile de calitate au fost modeste in ultimii sase-sapte ani”, spune Shimon Galon.

Preturile in GViTown incep de la 54.500 euro

Preturile de vanzare a locuintelor din complex incep de la 54.500 de euro. Finalizarea primei etape a proiectului este prevazuta pentru primavara anului viitor, urmand ca livrarea completa sa se realizeze la sfarsitul anului 2017. Proiectul va fi lansat la editia din aceasta primavara a Targului Imobiliar National – tIMOn care va avea loc intre 16 si 19 aprilie, in Piata Constitutiei.

Gindi Group este specializat in domeniul constructiilor rezidentiale de lux, dar si pentru clasa medie, iar in ultimii zece ani a dezvoltat peste 5.500 de apartamente in 12 orase din Israel, inclusive Tel Aviv. Proiectul GViTown este primul dintr-o serie de investitii pe care Gindi Group intentioneaza sa le realizeze pe piata rezidentiala romaneasca.

Firma Real-Sol, infiintata anul trecut de Shimon Galon, care a fost implicat in dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare, precum complexul de birouri City Gate din Bucuresti, America House si Europe House dar si complexul de locuinte Rose Garden de langa Obor, este singura companie romaneasca ce ofera servicii integrate in domeniul imobiliar – financing, engineering & marketing - atat pentru dezvoltatori cat si pentru clientii finali.
.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri