Complexul comercial Baneasa Shopping City va fi extins la peste 85.000 mp, prin incorporarea unui department store si prin dublarea suprafetei destinate zonei de distractie cu mai mult de 15.000 mp, investitia totala depasind 150 de milioane euro.
"Din prima zi, proiectul a evoluat continu astfel ca si dorinta noastra de a-l face mai bun a crescut in acelasi sens. Nu am avut alta optiune, decat aceea de a largi cladirea de doua ori. Am refacut intrarea principala a centrului comercial si am dublat marimea suprafetei centrului de distractii. Astfel suprafata totala inchiriabila a crescut cu 30%. Bugetul destinat constructiei a crescut, in paralel, si apreciem ca acesta va depasi 150 milioane euro pana la inaugurarea proiectului", a declarat administratorul si managerul Baneasa Developments, Ali Ergun Ergen.

"Datorita reconfigurarii proiectului am decis sa reprogramam marea deschidere a Baneasa Shopping City pentru primavara anului 2008", a adaugat Ali Ergun Ergen.

Baneasa Shopping City face parte din Zona Comerciala Baneasa, un concept nou pe piata romaneasca de retail. Prima faza a parcului de retail este deschisa publicului si cuprinde hypermarketul Carrefour, galeria comerciala Feeria cu peste 77 de magazine individuale, Metro, Bricostore, Mobexpert si Ikea.

A doua faza a parcului de retail, va fi finalizata la inceputul anului 2008 si cuprinde Motor City, showroom auto si centrul comercial Baneasa Shopping City, urmat de centrul de distractie, petrecere a timpului liber si cinema pentru intreaga familie cu peste 30.000 mp ce va fi deschis publicului in toamna lui 2008.

Zona Comerciala Baneasa va acoperi o suprafata de peste 450.000 mp, reprezentand cea mai variata alegere din punct de vedere al modei, serviciilor, conceptelor de petrecere a timpului liber si distractie, toate acestea formand o zona unica de cumparaturi si distractie pentru Bucuresti si zonele limitrofe.

Zona Comerciala Baneasa este una dintre cele trei parti integrate ale Proiectului Baneasa, el insusi cel mai mare proiect de dezvoltare urbana mixta din Sud-Estul Europei. Investitia totala a proiectului depaseste 1,8 miliarde euro si acopera o suprafata de 221 hectare. Pe langa zona comerciala ce se intinde pe o suprafata de 450.000 mp, Proiectul Baneasa va oferi aproximativ 5.000 de unitati locative si un parc de afaceri modern, incorporand 160.000 mp de spatii de birouri de tip A si A+.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri