Aeroitalia, compania aeriană italiană anunță deschiderea unei noi rute între București și Ancona, Italia, cu plecare de pe Aeroportul Băneasa.

Zborurile care vor conecta Aeroportul Băneasa – Aurel Vlaicu din București cu cel din Ancona începând cu 16 septembrie 2023 vor fi operate de aeronave de tip ATR72 cu 68 de locuri și sunt programate în fiecare zi de marți, joi si sâmbătă, cu următoarele orare:

  • Plecare din Ancona la ora 11:10 – Sosire la București Băneasa la ora 14:55
  • Plecare din București Băneasa la ora 15:35 – Sosire la Ancona la ora 17:20

Ancona va fi cea de-a treia destinație deservită de Aeroitalia de la Aeroportul București Băneasa, destinație care se adaugă celor deja operate: Roma Fiumicino și Comiso. Biletele sunt deja la vânzare pe site-ul www.aeroitalia.com și în toate agențiile de turism.

Lansarea noii rute începând cu data de 16 septembrie este un alt pas in vederea extinderii rețelei noastre de zboruri de la București, România fiind din ce în ce mai mult prezentă în proiectele de dezvoltare ale Aeroitalia. Rezultatele bune pe care le-am obținut până acum ne-au încurajat sa continuăm să investim în România pentru a stimula schimburile economice și culturale cu Italia, oferind în același timp o experiență de călătorie caracterizată prin prețuri competitive și servicii excelente la bord.

Gaetano Intrieri, CEO al Aeroitalia

Aeroitalia s-a numărat printre primele companii care au introdus zboruri regulate de pe Aeroportul Băneasa. Operatorul aerian și-a deschis operațiunile în 2022 și recent a cumpărat compania românească AirConnect, marcând astfel una dintre cele mai importante tranzacții din industria aviatică.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri