Dezvoltatorul Premier Business Group a lansat la Targul National Imobiliar proiectul South Park Residence, situat la sud de Bucuresti, ce presupune o investitie de peste 25 milioane euro, vanzarile urmand sa inceapa in luna mai.
South Park Residence este situat in comuna Vasilati si include noua blocuri, 10 vile tip duplex si 15 vile individuale, preturile incepand de la 800 euro/mp plus TVA in cazul apartamentelor si de la 1.200 euro/mp plus TVA in cazul vilelor.

Constructia proiectului se va desfasura in trei faze, prima dintre ele demarand la sfarsitul acestui an si avand ca termen de finalizare anul 2010. In aceasta prima etapa, vor fi construite trei blocuri insumand 90 de apartamente, sapte vile individuale si trei vile tip duplex.


„Estimam ca 25% dintre apartamentele si vilele disponibile in prima faza a proiectului vor fi contractate pana la sfarsitul anului”, spune Carmen Frumuzache, Director Marketing Premier Business.


South Park Residence va mai cuprinde un centru comercial, piscina, supermarket, gradinita, afterschool, SPA, sala de fitness, teren de sport, locuri de joaca pentru copii si parc. Proiectul se intinde pe o suprafata totala de 65.000 mp, cu o sprafata construita de 35.000 mp.


Premier Business este o societate cu capital strain, ce activeaza in sectorul investitiilor imobiliare si al constructiilor, dezvoltand proiecte rezidentiale, de birouri si industriale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri