In cadrul rubricii Live Wall-Street de peste o saptamana, Adriana Neagu, Senior Broker in cadrul companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, va discuta cu cititorii Wall-Street despre evolutia pietei rezidentiale.
Adriana Neagu s-a alaturat echipei Colwell Banker in luna martie, ocupandu-se de dezvoltarea noilor proiecte, de la consultanta si achizitie pana la vanzare si marketing. Inainte de Coldwell Banker, Adriana Neagu a lucrat in cadrul companiei de consultanta imobilira DTZ Echinox, acumuland in cei trei ani o experienta bogata in toate segmentele pietei de real estate.

Adriana Neagu a absolvit in anul 2005 Academia de Studii Economice din Bucuresti, avand o licenta in Marketing.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este reprezentantul localul al uneia dintre cele mai cunsocute companii imobiliare la nivel mondial si ofera servicii de consultanta si brokeraj pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii. In prezent, compania are sapte puncte de lucru: trei in Bucuresti si patru in afara Capitalei: la Ploiesti, Campulung, Brasov si Piatra Neamt.

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 46 de tari cu 3.800 de birouri si 120.000 de brokeri.

Va invitam sa trimiteti pana saptamana viitoare, intrebarile si subiectele de discutie pentru Adriana Neagu, care ne va raspunde in urmatoarea editie Live Wall-Street, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri