Dezvoltatorul spaniol Prodecas va investi aproximativ 17 milioane de euro intr-un nou proiect imobiliar, Luxor Residence, amplasat in apropierea parcului Herastrau, a anuntat companie de consultanta imobiliara Regatta, promotorul proiectului.
Luxor Residence este situat in zona rezidentiala de langa Soseaua Nordului, iar lucrarile de constructie vor dura 18 luni, in prezent purtandu-se negocieri pentru alegerea constructorului, au declarat reprezentantii Regatta.

Pretul de vanzare al apartamentelor porneste de la 2.200 euro pe mp plus TVA, iar prin intermediul serviciului Consilia, oferit de Regatta, rata pentru achizitionare incepe de la 1.257 euro plus TVA pe luna.

"Constructia se incadreaza in tiparele de lux, cu finisaje de ultima generatie care cuprind parchet stratificat, faianta si gresie portelanata, instalatie de aer conditionat automat, iar baia este mobilata si echipata cu obiecte sanitare. Imobilul mai este dotat cu video interfon si acces electronic in parcare pe baza de telecomanda", a declarat Mihai Surlea, real estate broker in cadrul departamentului vanzari rezidentiale Regatta.

Proiectul este structurat pe cinci niveluri, parter si doua etaje subterane si cuprinde 42 de apartamente, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere si penthouse-uri, suprafetele pornind de la 85 mp pentru garsoniere plus 36,8 mp terasa.

Apartamentele cu doua camere au intre 122 mp si 136 mp, iar cele cu trei camere intre 140 mp si 177 mp. Cele doua penthouse-uri dispun de cate sase camere si au o suprafata de 387 mp plus 234 mp de terasa. Fiecare apartament va avea cu un loc de parcare subteran si o boxa de depozitare.

Prodecas este o companie de origine spaniola cu o experienta de 20 de ani in domeniul imobiliar, activitatea sa din Spania fiind concentrate pe proiecte de lux.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri