Euro Expert, o companie de transport si logistica din Craiova, a inchiriat 3.500 mp de spatii de birouri si depozitare in prima faza a proiectului Nord Est Logistic Park, dezvoltat de European Future Group si fondul de investitii Immoest, a anuntat compania de consultanta imobiliara Colliers, care a intermediat trazactia.
"Piata industriala locala reprezinta un bun barometru al economiei, fiind mai putin afectata de problemele financiare globale. Din totalul tranzactiilor care au avut loc in prima jumatate a acestui an, 53% au fost au fost contracte de pre-inchiriere. Ne sfatuim clienti sa aleaga acest gen de contracte, pentru a plati mai putin si a avea conditii mai bune, avand in acelasi timp totul pregatit pentru momentul mutarii propriu-zise”, a explicat Marius Stefanescu (foto), consultant in cadrul departamentului Industrial al Colliers.

Nord Est Logistic Park va totaliza 95.000 mp si va fi dezvoltat in patru faze, prima faza, 17.700 mp, fiind deja livrata. Cea de-a doua faza, cu o suprafata de 19.300 mp, va fi finalizata in al treilea trimestru din 2009. Parcul logistic este situat la o distanta de 1,5 km de DN2 Bucuresti- Urziceni si la 7,5 km de autostrada A2 Bucuresti - Constanta.

Potrivit reprezentantilor Colliers, in primul semestru al acestui an au fost livrati 200.000 mp de spatii industriale, stocul total crescand astfel cu 40% pana la 720.000 mp de spatii de depozitare clasa A.

Zona de est a Bucurestiului a fost aleasa si de alti investitori, prin proiectele anuntate numarandu-se: Cefin Logistics Park, dezvoltat de Cefin Real Estate si Europolis, cu o suprafata de 75.000 mp; Bucharest West, dezvoltat de Portland Trust si Apollo Group, cu 59. 000 mp; A1 Business Park, apartinand Cefin Real Estate si Teesland IOG, cu 20.000 mp si Mercury Logistic Park, dezvoltat de Helios Properties si Heitman, cu 20.000 mp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri