O angajata a BCR Prahova este urmarita penal pentru delapidare si distrugere, fiind acuzata ca a intrat fara autorizatie in camera de tezaur, de unde au disparut 150.000 de euro, scrie 9AM.ro.
Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului Judecatoriei Ploiesti, procurorul Alina Comanita, procurorii au inceput urmarirea penala fata de Carmen Nicoleta Danila, angajata in functia de supervizor la filiala Prahova a BCR, aceasta fiind acuzata de delapidare si distrugere calificata.

Conform anchetatorilor, in 30 noiembrie femeia a intrat fara a avea autorizatie in camera tezaurului din sediul BCR situat in centrul Ploiestiului, iar la iesire nu a anuntat ca in incinta camerei are loc un incendiu.

Ulterior, in timpul anchetei deschise la banca pentru stabilirea cauzei incendiului anchetatorii si reprezentantii bancii au constatat ca din camera tezaurului lipsesc trei teancuri a cate o suta de bancnote de 500 de euro, acestea nefiind gasite insa nici arse, desi cu o zi inainte fusese confirmata prezenta celor trei teancuri in camera de tezaur a bancii.

Conform unui comunicat dat de Politia Prahova, Carmen Danila a avut un complice, si anume un barbat angajat in postul de coordonator centru procesare.

Citeste mai multe despre acest furt pe 9AM.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri