Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua duminica, de la ora 12.00, in primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep o va intalni pe sportiva rusa Evghenia Rodina, locul 91 WTA, meciul urmand sa aiba loc pe terenul Philippe-Chatrier, potrivit Mediafax. Simona Halep a fost finalista la editia din 2014 a turneului de la Roland Garros.

Romanca a fost invinsa anul trecut in ultimul act de sportiva rusa Maria Sarapova, actuala ocupanta a locului 2 WTA.

Simona Halep a ratat finala la Roma

La ultimul act la care a participat, jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a fost invinsa in semifinale cu scorul de 2-6, 6-3, 7-5, de sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, ratand calificarea in finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Partida a durat doua ore si jumatate si a reprezentat a 24-a semifinala jucata de Halep. Scorul intalnirilor directe dintre Simona Halep si Carla Suarez Navarro este acum de 5-5, dar romanca a pierdut toate cele patru meciuri disputate pe zgura.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri