Ministerul Finantelor Publice (MFP) a platit miercuri premiile acordate dupa extragerea Loteriei bonurilor fiscale emise in iunie, cei patru castigatori primind cate 210.096 lei (250.000 brut).

Castigatorii sunt din Bucuresti, Timis, Prahova si Bacau, noteaza Mediafax.

La extragere au fost desemnate castigatoare bonurile cu valori de 509 lei emise la 1 iunie, fondul de premiere fiind de un milion de lei.

Cererile de revendicare a premiilor pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Extragerea bonurilor pentru luna septembrie, pe 18 octombrie

Extragerea lunara din cadrul Loteriei bonurilor fiscale pentru septembrie va avea loc in ziua de duminica, pe 18 octombrie, potrivit unui comunicat al MFP.

„Duminica va avea loc cea de-a patra extragere lunara din 2015 la Loteria bonurilor fiscale. Eligibile s participe la aceasta sunt bonurile emise intre 1 si 30 septembrie”, se arata in comunicatul Ministerului Finantelor Publice.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de inregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.

Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF in vederea incarcarii rezultatelor in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor fiscale castigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin directiile regionale.

Ultima extragere pentru Loteria fiscale a fost cea pentru bonurile emise in luna august, care a avut loc duminica, 20 septembrie. Fondul de premiere a fost tot de un milion de lei, in joc fiind puse 100 de premii la bataie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri