Loteria Română lansează lozul răzuibil "Milioane de cadouri" iar cele mai mari premii care pot fi câştigate sunt în valoare de 300.000 de lei fiecare, informează compania, citată de Agerpres.

Lozul răzuibil are două zone de joc, un design în două variante de culori şi poate fi achiziţionat cu 5 lei.

Loz Loto

Sursa: Loteria Română

Valoarea totală a premiilor puse în joc de Loteria Română pentru cei care vor să-şi încerce norocul cu lozul "Milioane de cadouri" este de 9,12 milioane de lei, iar cele 911.016 câştiguri sunt distribuite în premii de 5 lei, 10 lei, 20 de lei, 50 de lei, 100 de lei, 200 de lei, 500 de lei, 1.000 de lei, 10.000 de lei şi 100.000 de lei.

Cele mai mari premii care pot fi castigate razuind lozul ”MILIOANE DE CADOURI” sunt in valoare de 300.000 de lei fiecare.

Sursa foto: Loteria Română

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri