Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de ninsori, intensificari ale vantului si temperaturi scazute, pentru 10 judete din sud-estul tarii, valabila de duminica la ora 14.00 pana luni la ora 12.00.

In intervalul mentionat, ninsorile se vor extinde dinspre sud-vestul extrem al tarii si vor cuprinde treptat regiunile sudice, iar stratul de zapada nou depus va fi de aproximativ 10 cm. In Oltenia si vestul Munteniei vantul va avea intensificari temporare, atingand la rafala 50 - 55 km/h, iar in sudul Banatului 60 - 70 km/h, viscolind zapada, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), potrivit Mediafax.

Atentionarea vizeaza judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu si jumatatea sudica a judetelor Valcea, Arges si Dambovita.

Vremea se va mentine geroasa in majoritatea regiunilor, iar in estul Transilvaniei si in nordul si centrul Moldovei, temperatura aerului va cobori local sub -15 grade. In sudul Dobrogei, precum si in estul si centrul Munteniei, inclusiv municipiul Bucuresti, va ninge slab, indeosebi in noaptea de duminica spre luni, iar vantul va sufla cu 40 - 45 km/h, mai arata ANM.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri