Litoralul ramine principala destinatie de 1 Mai. Vecinii de la sud de Dunare incearca si ei sa atraga cit mai multi turisti.
Ofertele de 1 Mai sint si in acest an tentante. Deoarece potentialii clienti nu beneficiaza de multe zile libere, pachetele turistice sint de doua sau trei zile. De asemenea, sint concentrate pe statiunile din Romania sau pe cele din tarile vecine. Cap de lista este, ca in fiecare an, litoralul, cerut in general de tineri. Alternativa o reprezinta statiunile de pe litoralul bulgaresc.

Preturi mici la Costinesti

Si in acest an, cele mai mici preturi sint in Costinesti, destinatia preferata a studentilor. Un pachet care include trei nopti de cazare costa in jur de 74 RON. Mai accesibila este si statiunea Saturn, unde un sejur de trei nopti cu mic-dejun ajunge la 167 RON. Nici cei care vor merge la Venus nu vor baga prea adinc mina in buzunar. Un sejur de trei nopti costa 182 RON, in vreme ce in Jupiter pretul pentru un sejur similar este de 186 RON.

Cei care au ceva mai mult timp liber la dispozitie pot opta pentru Olimp, unde patru nopti de cazare costa in jur de 193 RON.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4777&art=11402&cHash=585b160b77

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri