Unele hoteluri din staţiunea Mamaia, care au condiţii de organizare a petrecerii de Revelion şi de cazare pe timp de iarnă, sunt ocupate aproape 100%, a informat Organizaţia de Management al Destinaţiei Mamaia - Constanţa, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă, finalul anului 2023 se apropie cu paşi repezi, iar petrecerea Revelionului pe litoralul românesc, în staţiunea Mamaia, a devenit principala alternativă a turiştilor, după staţiunile montane.

"Hotelierii îi aşteaptă la malul mării pe toţi cei care vor să petreacă altfel noaptea dintre ani (...)", se arată în comunicat.

Anumiţi hotelieri din staţiunea Mamaia, cei care au condiţii de organizare a Revelionului şi oferă cazare pe timp de iarnă, spun că unităţile au grad de ocupare de aproape 100%.

"În prezent pachetele pentru Revelion s-au vândut în proporţie de 90 la sută. În câteva zile cu siguranţă nu vom mai avea locuri", susţine managerul hotelului Riva din staţiunea Mamaia, Adrian Dinu.

Un alt hotelier spune că un pachet de cazare în cameră dublă standard pentru perioada Revelionului, pentru trei nopţi şi pensiune completă, costă aproape 7.200 de lei.

"Pentru perioada de Revelion s-au rezervat un număr de 55 de pachete ce includ: 3 nopţi de cazare cu pensiune completă, terapii pentru doamne şi domni, welcome package, petrecere de Revelion şi foc de artificii, acces Spa pentru piscină interioară, saună, jacuzzi şi sală de sport. De asemenea, pentru serile de 30.12 şi 31.12 vom organiza petrecere românească, respectiv grecească, cu muzică LIVE.

Entertainmentul pentru seara de Revelion va fi asigurat de GIA band, iar copiii vor fi antrenaţi de animatori (mini Disco, face painting şi baloane modelate). Tariful pachetului este de 7190 Lei, pentru un pachet de cazare în cameră dublă standard, a declarat managerul hotelului Iaki din staţiunea Mamaia, Dragoş Tudorache.

La un alt hotel unde se organizează petrecerea de Revelion pachetul pentru trei nopţi de cazare porneşte de la peste 2.500 de lei/persoană.

"Hotel Vega oferă pentru petrecerea de Revelion 2024 pachete de cazare pentru 3 nopţi, care includ cine cu muzică live, prânz, brunch, cina festivă de Revelion cu momente artistice speciale şi spectacol de artificii. Tariful unui pachet porneşte de la 2.575 lei/ persoană, iar pentru oaspeţii care doresc să petreacă doar cina de Revelion, preţul este de 690 lei/ meniu.

"În acest moment avem valorificări de aproximativ 50% pentru cazare şi 80% pentru cină", a afirmat managerul de vânzări al hotelului Vega din staţiunea Mamaia, Raluca Dumitraşcu.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri