Dacă nu v-ați hotărât încă unde veți petrece Revelionul și nu plecați din București în ultima noapte din an, Capitala pune la dispoziție două evenimente în aer liber, pentru celebrarea trecerii în 2024.

Primăria Sectorului 3 organizează „Revelionul 2024 - Reverie de iarnă‟ în Parcul Titan, scena fiind montată în apropierea statuii Calul Titanilor.

Îți vor fi alături artiști din noua generație precum Irina Rimes, Smiley, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez, dar și trupa Holograf.

Accesul facil la evenimentul de Revelion din parcul Titan se face din intersecția bulevardului Liviu Rebreanu cu strada Câmpia Libertății.

Petrecerea va începe la ora 20.00, la scena montată în apropierea statuii Calul Titanilor din parc. Persoanele cu dizabilități vor avea un loc special amenajat pentru a se bucura de spectacolul organizat în noaptea dintre ani.

De asemenea, trebuie să țineți cont și de faptul că vor exista câteva restricții de circulație, având în vedere organizarea petrecerii de Revelion.

Accesul la Revelionul din Parcul Titan este gratuit.

Sursa Foto: Primăria Sectorului 3

Cea de-a doua opțiune în aer liber (și nu prea) pe care Bucureștiul ne-o pune la dispoziție anul acesta este la Arenele Romane. Organizatorii au pregătit un cort încălzit, muzică, open bar toată noaptea, dar și mâncare.

Muzica va fi asigurată de resident DJs, petrecerea începând la ora 21.00.

Mâncarea va fi furnizată de restaurantul Dines și va fi sub formă de meniu individual. În plus, vor fi maximum patru persoane la masă.

De reținut este, însă, faptul că accesul este contra cost, mai exact: bilete în avans: 450 lei (biletele sunt limitate), bilete normale: 650 lei.

Deși ne-am obișnuit cu mai multe petreceri „în piață” în București, 2023 vine doar cu două opțiuni pentru românii care nu și-au ales încă locul în care vor petrece noaptea dintre ani.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri