Pentru ultima zi a acestui an, Museum of Immersive New Art (MINA) a pregătit o nouă experiență imersivă: Revelionul Interstelar - Destinații Terestre și Extraterestre, un eveniment special gândit pentru copii și părinți. Prețul acestora este de 300 de lei pentru adulți și 172 de lei pentru copii.

Noaptea de Revelion se va transforma într-una cosmică, în care, datorită proiecților în 360 de grade, vizitatorii au ocazia să exploreze cele mai exotice destinații ale planetei noastre și chiar din cosmos.

Programul serii de 31 Decembrie cuprinde următoarele momente principale:

1. Călătorii interstelare

La începutul fiecărei ore, vizitatorii se pot îmbarca la bordul navei spațiale MINA pentru o nouă călătorie în care să exploreze locuri de pe Terra dar și destinații extraterestre. Aceste călătorii sunt posibile datorită studioului Les Ateliers Nomad, creatorul proiecțiilor în 360 de grade.

2. Spectacolele MINA

Cele două expoziții care deja rulează la MINA sunt disponibile și în noaptea de Revelion. Gustav Klimt – The Immersive Show și Lumea Subacvatică – O călătorie imersivă a apei pot fi văzute de participanți în spațiul imersiv.

3. MINA Kids

Spațiul senzorial de peste 1.000 de metri pătrați cu instalații dedicate copiilor este și el accesibil vizitatorilor, pentru călătorii imaginare în lumi magice și pline de aventuri și pentru ca cei mici să aibă propriul loc dedicat petrecerii de Revelion.

4. Cina de Revelion

Prețul biletului include un meniu de tip bufet suedez. Băuturile nu sunt incluse, dar vor fi disponibile pentru achiziționare de la bar.

5. Artificii digitale

Punctul culminant al serii va fi sărbătorit cu artificii digitale.

Biletele pentru Revelion Interstelar pot fi achiziționate de pe site-ul MINA.

Sursa foto: MINA

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri