În noaptea de Revelion nu vrem să depindem de mașină, iar taxiurile au, de obicei, prețuri ”speciale”. Iată după ce program va funcționa transportul public în București, în perioada Anului Nou.

Cum va circula metroul de Revelion

Trenurile de metrou vor circula în noaptea de Revelion 2024, la un interval de 10 minute până la ora 2:00, apoi de 20 de minute, până la ora 5:00.

"De Revelion ai transportul garantat pentru cea mai tare petrecere dintre ani. În noaptea de Revelion, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 - 02:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 02:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute", informează Metrorex printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, între 30 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, trenurile de metrou vor circula conform programului de weekend și sărbători. Astfel, pe Magistrala 1 (Pantelimon – Dristor 2), Magistrala 2 (Tudor Arghezi – Pipera), Magistrala 3 (Preciziei – Anghel Saligny), Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Străulești) și Magistrala 5 (Eroilor 2 – Valea Ialomiței/Râul Doamnei), circulația trenurilor de metrou se va desfășura la un interval de aproximativ 10 minute în această perioadă.

Cum vor circula autobuzele, tramvaiele și troleibuzele STB de Revelion

În ceea ce privește STB, în zilele de luni/marți 01.01.2024 – 02.01.2024, toate liniile de transport public ale STB vor funcționa conform programului unei zile de duminică.

De asemenea, Cu ocazia organizării evenimentului „Revelion 2024 – Reverie de iarnă” în Parcul Titan, în perioada 31.12.2023, ora 23:00 – 01.01.2024, ora 01:00, circulația rutieră va fi restricționată (exceptând-o pe cea a tramvaielor) pe Str. Liviu Rebreanu, pe tronsonul cuprins între Str. Câmpia Libertăţii și Bd. Nicolae Grigorescu.

Având în vedere această măsură, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, autobuzele liniilor 311 şi 330 vor efectua ultima semicursă din ziua de 31.12.2023 pe trasee modificate, astfel:

Linia 311 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Piaţa Rosetti” şi intersecţia Str. Baba Novac/Str. Câmpia Libertăţii, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Baba Novac, Str. Constantin Brâncuşi, Bd. Nicolae Grigorescu, Str. Postăvarului, Bd. 1 Decembrie 1918, până la capătul de linie „Faur”.

Linia 330 va funcţiona pe traseul de bazǎ ȋntre terminalul „Complex Comercial Băneasa” şi intersecţia Str. Baba Novac/Str. Câmpia Libertăţii, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Baba Novac, Str. Constantin Brâncuşi, Bd. Nicolae Grigorescu, Str. Liviu Rebreanu, Str. Brăţării, Drumul Gura Făgetului, până la capătul de linie „Parc Teilor”.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri