Călătorii în Europa, Asia și America într-un ritm mai relaxat, care să ofere turiștilor experiențe unice, au fost incluse în noua gamă de circuite premium disponibile în oferta Hello Holidays din toamnă. Hello Premium Tours sunt alternativa exclusivistă la circuitele clasice, pentru grupuri de maximum 30 de turiști, cu cazări la hoteluri de patru stele și transport pe curse de linie. Peste 700 de turiști estimează Hello Holidays că vor cumpăra unul dintre circuitele premium în acest an.

Circuitele Hello Premium Tours în Malta, Azerbaijan, Nisa, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Statele Unite și Hawaii, la piețele de Crăciun din Andaluzia, Belgia, de Crăciun în Israel, ori de Revelion la Bruxelles, Nisa sau Iordania costă de la 759 de euro/persoană la 5.490 de euro/persoană, prețuri reduse cu până la 100 de euro în timpul verii. Programele, care încep din luna octombrie, au o durată de la șase la 17 zile, în funcție de traseu.

Circuitele sunt organizate pe curse de linie, cu cele mai convenabile conexiuni pentru fiecare program, iar cazările sunt la hoteluri de patru stele situate central și alese pentru confort.

Cât costă circuitele premium Hello Holidays

  • Malta – Comori, cavaleri și cetăți, opt zile, din 4.10, 879 de euro
  • Azerbaijan – Tinutul Focului, zece zile, din 19.10, 1.429 de euro
  • Nisa – Coasta de Azur, șase zile, din 20.10, 759 de euro
  • Cipru – Legenda Afroditei, opt zile, din 22.10, 939 de euro
  • Emiratele Arabe – Povestea celor 7 regate, nouă zile din 13.11, 11.12, 22.01, 1.199 de euro
  • SUA de Vest & Sejur Hawaii, 17 zile, din 20.11, 5.490 de euro
  • Piețele de Crăciun din Andaluzia, opt zile, din 30.11, 940 de euro
  • Piețele de Crăciun din Belgia, șase zile, din 13.12, 799 de euro
  • Crăciun Israel & Revelion Iordania, 13 zile, din 23.12, 1.999 de euro
  • Marele Circuit Benelux – Revelion Bruxelles, opt zile, din 27.12, 1.049 de euro
  • Revelion Nisa – Provence & Coasta de Azur, opt zile, din 28.12, 969 de euro

Vacanta Malta

“Pentru ca experiența de călătorie să fie unică, fiecare program propus turiștilor include locurile emblematice din fiecare zonă, pe care le vizitează pe îndelete. La Nisa pășesc prin locurile pe care miliardarii lumii le frecventează des, în Azerbaijan descoperă amestecul de istorie veche și modernă, precum și fabuloasa arhitectură a capitalei Baku. În Malta merg pe urmele Cavalerilor Ioaniți vizitând capitala Valetta, orașul țăcerii, Mdina, biserici și palate, sate pescărești și orașe moderniste. În Emiratele Arabe – Povestea celor 7 regate’ îi introduce în atmosfera magică a Orientului și a progreseului tehnologiei, în Statele Unite vizitează San Francisco, Las Vegas, Beverly Hills și se relaxează pe renumita plajă Waikiki din Hawaii. În Ajunul Crăciunului vizitează Mormântul Sfânt și de Crăciun, punctul culminant al unei vizite la Ierusalim, Via Dolorosa. De Revelion, la Bruxelles și pe Coasta de Azur participă la petrecerile special organizate în piețele publice”, declară Cosmin Vasile, managerul Departamentului Circuite al Hello Holidays.

Oferta Hello Premium Tours se extinde în următoarele luni cu noi vacanțe la târguri de Crăciun din Germania, Polonia, Portugalia, Elveția, Austria, Spania și Irlanda. De anul următor, agenția vrea să includă în categoria circuitelor premium și călătorii în Asia, Mauritius, Sri Lanka, India, Iran.

Vacanta Portugalia

Înființată în urmă cu 16 ani, agenția de turism Hello Holidays este organizator de circuite în România și alte 38 de țări din Europa și Asia, dar și de sejururi în Grecia, Turcia, Egipt, Dubai. Programele “O zi cât o vacanță”, de o zi, în România și Bulgaria, ori cele cu o durată mai mare, de până la 21 de zile, oferă turiștilor experiențe unice de călătorie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri