Traficul aerian a depasit 7.030.000 de pasageri, in primele noua luni ale anului 2015, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, in crestere cu 11% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Numarul pasagerilor care vor tranzita aeroporturile Bucurestiului in acesta an va atinge 9 milioane de pasageri.Evolutia numarului de pasageri pe cele doua aeroporturi ale Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti devanseaza tendinta generala inregistrata la nivel european.

In primele noua luni ale anului 2015, numarul miscarilor de aeronave pe aeroporturile din Bucuresti a crescut cu 6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 81.776 miscari de aeronave (aterizari si decolari).

In anul 2014, cele doua aeroporturi ale Capitalei - Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu – au fost tranzitate de 8.321.858 de pasageri, numarul de miscari aeronave (aterizari si decolari) ridicandu-se la 102.048.

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti opereaza in prezent 31 de companii aeriene, care transporta pasageri catre 70 de destinatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri