Zeci de zboruri către şi dinspre aeroportul Amsterdam Schiphol au fost anulate duminică din cauza ninsorilor prognozate în Ţările de Jos în cursul după-amiezii, conform Agerpres.

Site-ul web al Aeroportului Schiphol a anunţat duminică, în jurul prânzului, că aproape 150 de zboruri, atât sosiri cât şi plecări, au fost anulate.

Compania aeriană olandeză KLM, principalul utilizator al aeroportului, a declarat agenţiei de presă ANP că a anulat 65 de zboruri europene care erau programate duminică, în cursul după-amiezii şi al serii.

Aeroportul din Munchen a fost redeschis

În schimb, aeroportul din Munchen şi-a reluat operaţiunile de zbor duminică dimineaţă, la ora locală 06:00, după ce a fost închis din cauza ninsorilor abundente. Unele restricţii în traficul aerian sunt aşteptate în continuare, în pofida reluării activităţilor pe aeroport.

Operaţiunile de zbor au fost suspendate temporar, sâmbătă, din cauza condiţiilor meteorologice de iarnă din landul Bavaria.

Suspendarea operaţiunilor de zbor din Munchen a afectat plecările şi sosirile pe alte aeroporturi. Spre exemplu, aeroporturile din Frankfurt şi Nurnberg au preluat aeronave care nu mai puteau zbura la Munchen. Ninsorile abundente au paralizat regiuni extinse din sudul Germaniei, inclusiv traficul feroviar.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri