"Litoralul pentru toti",,editia de primavara, programul venit in sprijinul turistilor va fi lansat in data de 15 mai si se va desfasura pana pe 18 iunie. In aceasta perioada sunt asteptati peste 10.000 de turisti la mare, pentru a beneficia de tarife la nivelul din toamna lui 2014.

Programul "Litoralul pentru Toti" va fi lansat de catre Asociatia Litoral-Delta Dunarii, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, acest proiect se va desfasura intre 15 mai si 18 iunie, conform News.ro





"Pentru a veni in sprijinul turistilor, lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale din editia septembrie - octombrie 2014, ceea ce inseamna ca aceste pachete pot avea si preturi inferioare acestor plafoane tarifare", se arata intr-un comunicat comun al celor trei organizatii.

Ce tarife au pregatit unitatile hoteliere


Pentru unitatile hoteliere din Mamaia, Constanta si Eforie:

  • 205 lei de persoana- sejur de sase nopti la un hotel de o stea, fara mic dejun
  • 235 lei de persoana- sejur de 6 nopti la un hotel de doua stele, fara mic dejun
  • 265 lei de persoana- sejur de 6 nopti la un hotel de trei stele, fara mic dejun
  • 315 lei de persoana- sejur de 6 nopti la un hotel de doua stele, cu mic dejun
  • 425 lei de persoana- sejur de 6 nopti la un hotel de trei stele, cu mic dejun
  • 485 lei de persoana- sejur de 6 nopti la un hotel de patru stele, cu mic dejun
  • 605 lei de persoana- sejur de 6 nopti la un hotel de cinci stele, cu mic dejun


Pentru varianta all inclusive:

  • 3 mese pe zi, in regim de bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja:
  • 765 Tarif maxim pentru sejururi de cinci nopti de persoana la un hotel de 3 stele
  • 875 de lei la unitati de patru stele
  • 985 de lei la hoteluri de cinci stele

Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche)

Tarifele maximale pentru un sejur de sase nopti de persoana pornesc de la

  • 159 de lei la un hotel de o stea, fara mic dejun
  • 179 de lei pentru un hotel de doua stele, fara mic dejun
  • 199 de lei la un hotel de trei stele, fara mic dejun
  • 269 de lei la doua stele, cu mic dejun
  • 329 de lei la trei stele, cu mic dejun
  • 379 de lei la patru stele, cu mic dejun
  • 469 de lei la cinci stele, cu mic dejun

Locurile vor fi vandute in peste 70 de agentii din toata tara, ceea ce inseamna ca, la sfarsitul editiei de primavara 2016 a programului, cel putin 10.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse, arata sursa citata.


Al noualea an cand este lansat acest program

"Este al noualea an cand lansam, in aceasta perioada, cele mai mici tarife de vacanta pentru litoralul romanesc. Programul «Litoralul pentru toti» se afla la cea de-a 16-a editie, ca program traditional in care patronatele hoteliere si cel al agentiilor de turism se unesc in vederea atragerii turistilor in perioada de extrasezon pe litoralul romanesc, in conditiile in care nicio alta destinatie externa nu vine cu o oferta atat de avantajoasa. Si la aceasta editie, voucherul de atractii permite turistilor sa aleaga dintre mai multe obiective turistice renumite din judet”, a precizat Corina Martin.

15.000 de locuri de cazare pregatite pentru acest program

Presedintele FPTR, Mohammad Murad, a spus ca hotelierii au pregatit pentru acest program 15.000 de locuri de cazare.

"In perioada 15 mai-18 iunie, in asteptarea turistilor, hotelierii de pe litoral au pregatit peste 15.000 de locuri de cazare. Speram ca vremea sa fie frumoasa, astfel incat cei care vor veni pe litoral in aceasta perioada sa se bucure de soare si mare la cele mai mici tarife", a spus presedintele FTPR.

Totodata, presedintele interimar al ANAT, Remus Visan, a afirmat ca "Litoralul pentru toti" este unul dintre programele cele mai cautate de turistii romani.

"«Litoralul pentru toti» a devenit unul dintre programele cele mai cautate de turistii romani, care vor vacante linistite si relaxante pe litoral, in extrasezon. Agentiile de turism vin, ca in fiecare an, in intampinarea acestora cu oferte de sejururi la preturi foarte atractive, pentru orice buget, indiferent daca turistii aleg partea de nord sau pe cea de sud a litoralului. Ne dorim ca vremea sa fie buna in cele sase saptamani de program si toti turistii sa se bucure de vacanta lor", a afirmat el.

Asociatia Litoral-Delta Dunarii, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si ANAT au precizat ca tarifele indicate exprima o recomandare maximala, valoarea acestora fiind stabilita de fiecare agent economic.

Sursa foto: Maxim Blinkov / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri