Oferta companiilor aeriene infloreste in luna aprilie
Deschiderea unor noi destinatii si majorarea numarului de curse spre multe orase din Europa incepand cu luna aprilie va dau posibilitatea sa va reconfigurati planurile de vacanta. Incepand cu 19 aprilie, compania Helios Airways va introduce in premiera zborul Bucuresti-Larnaca.

Dac Air va avea doua curse pe saptamana catre capitala cipriota, de pe Aeroportul Otopeni. Alte noutati demne de luat in seama cand va faceti planurile de vacanta sunt deschiderea de noi curse catre Maastricht, Roma si Florenta. Catre Roma si Maastricht, veti putea zbura cu Blue Air, care are de pe Aeroportul Baneasa cate trei curse pe saptamana spre fiecare destinatie. Chiar daca Maastricht nu este chiar o destinatie de vacanta, are marele avantaj de a fi aproape de Bruxelles (120 kilometri), Luxemburg (169 kilometri), Kln (120 kilometri), Dusseldorf (120 kilometri), Amsterdam (200 kilometri), Paris (390 kilometri). Initial, compania Blue Air anuntase introducerea unei curse catre Dusseldorf, dar in cele din urma ruta Bucuresti-Dusseldorf a fost preluata de catre Lufthansa. Compania germana va opera sase zboruri pe saptamana spre Dusseldorf, de pe aeroportul Otopeni, cu avioane de 50 de locuri.

Cursa va conecta capitala Romaniei cu zona Nordrhein-Westfalen, una din cele mai importante zone economice si industriale ale Germaniei. De asemenea, aceasta zona prezinta interese si datorita numeroasei comunitati de romani existente aici, declara Stefan Lau, general manager Lufthansa pentru Romania si Moldova. Lufthansa ofera 35 de zboruri saptamanale catre Munchen si Frankfurt. Zborurile catre Florenta vor fi operate de compania italiana Meridiana, care va intra pe piata romaneasca de la 1 iulie a.c., cu doua curse pe saptamana. Si British Airways (BA) suplimenteaza zborurile catre Londra. BA va avea trei curse in plus, care vor ateriza pe aeroportul Gatwick, pe langa cele sapte curse de pe aeroportul Heathrow.

Cu ajutorul noilor curse programate dimineata, Londra devine o destinatie mult mai accesibila pentru calatorii de orice fel, pentru ca zborurile pe Gatwick asigura conexiuni foarte bune, spune Corina Enciu, director comercial BA Romania, estimand ca numarul pasagerilor va creste de la 25.000 in 2004 la 35.000 persoane in acest an. Transportatorul national Tarom va majora la patru numarul de curse pe zi Bucuresti-Timisoara si Bucuresti-Cluj, va introduce cursa Bucuresti-Sibiu-Tg.Mures si va opera in premiera din Cluj si Sibiu cinci zboruri pe saptamana catre Viena.

De asemenea, Tarom va opera, impreuna cu Aeroflot, trei zboruri pe saptamana catre Moscova si va majora numarul de curse catre Bruxelles, Paris, Roma, Milano, Munchen, Viena, Istanbul, Tel Aviv, Sofia si Praga. La randul sau, compania Carpatair a anuntat deschiderea rutelor Arad-Bucuresti, cu cinci zboruri pe saptamana, si Timisoara-Constanta, cu sase curse pe saptamana. De asemenea, va introduce curse din Timisoara spre Napoli si va lega Targu-Mures de cele 13 destinatii ale sale externe, via Timisoara. In plus, va dubla numarul de zboruri pe saptamana, ajungand la sase, din Timisoara catre Torino si Dusseldorf, si va majora de la 12 la 14 pe saptamana numarul de curse Cluj-Budapesta.

Cu Malev, ajungeti mai repede in Malaga

Incepand cu 1 iunie, Malev va introduce doua zboruri pe saptamana pe ruta Budapesta - Constanta, fiind singura companie internationala care va opera pe acest aeroport. De asemenea, Malev mai introduce in orarul de vara zboruri catre Burgas (Bulgaria), Malaga (doua curse pe saptamana), Oslo (patru curse pe saptamana) si Gothenburg (sase curse pe saptamana). Zborul catre Malaga va exista doar in orarul de vara si este o ocazie foarte buna pentru locuitorii din Ardeal de a vizita sudul Spaniei, Malaga fiind poarta de intrare in Andalusia, cea mai importanta regiune turistica a Spaniei. O data ajunsi la Malaga, puteti vizita Sevilla, Valencia, Cordoba, Granada sau puteti face plaja pe Costa del Sol. Din Romania, nu exista nici o cursa directa spre Malaga, ci doar pachete de vacanta in regim charter. Air France majoreaza numarul curselor din Paris catre Mexico City, Caracas, Rio de Janeiro, Bogota, introduce al doilea zbor pe zi catre Pekin, al treilea pe zi catre Tokyo, un zbor zilnic spre Nagoya, respectiv Osaka. De asemenea, va avea un zbor zilnic din Paris catre Belgrad si doua curse pe zi catre Ljubljana si Zagreb.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri