Compania Tarom inaugureaza joi cursa aeriana care va lega orasele Constanta si Cluj, transmite NewsIn.
Cristian Moldovanu, reprezentant al Aeroportului International Mihail Kogalniceanu, a declarat ca pe aceasta ruta vor fi zboruri de doua ori pe saptamana. Astfel, o aeronava va decola in fiecare zi de joi si duminica de la Constanta la ora 11.35 si va ateriza la Cluj-Napoca la ora 12.40.

La Cluj-Napoca, decolarea este programata la 10.00, cu aterizare la Mihail Kogalniceanu la ora 11.05. Avioanele utilizate vor fi de tip Boeing 737.

"Pentru relatii suplimentare privind conexiunile asigurate prin aeroportul Cluj-Napoca, cei interesati sunt rugati sa se adreseze agentiilor de turism“, a precizat Cristian Moldovanu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri