Comentarii pe articolul The Red Point: Vom renunta la angajatii neproductivi


pe cale de a fi dati exemplu

Nu Conteaza la 19 Mai 2009, ora 19:07
.... da , exact cum era de asteptat!
Din discutiile cu unii profesori din mediile universitare, am inteles ca se incadreaza perfect exemplele din categoria "Cum sa avem un business bun, si sa ne batem joc de el!"
Se pare ca aceasta actiune de "filtrare" a persoanelor "neproductive" (care au fost constiincioase, si-au facut treaba cum trebuie, au facut atatea zile in plus, doar ca sa fie totul la timp si ok) este doar o etapa ajutatoare pentru a-si asigura locul in topul : "Cel mai bun exemplu negativ!"
De Succes la 20 Mai 2009, ora 15:26
Intr-adevar, sa faci afaceri nu e usor, toata lumea mai are de invatat. Pe de alta parte, daca ar fi fost TRP-ul un angajator asa de rau, nu cred ca ar fi fost cei cativa oameni atat de suparati ca au plecat de acolo... se cam contrazice treaba, si cred ca e pe fondul supararii pentru cuvantul ala "neproductiv"...

eu mi-as petrece timpul pe site-ul de joburi in locul lor, e mai productiv...
Anonim la 22 Mai 2009, ora 13:43
Hei tu cel "De succes" ...nu ai inteles nimic din comentarii, ele nu au nici o treaba cu faptul ca am fi suparati ca am fost dati afara (stai tu linistit ca multi dintre noi si-au gasit deja de lucru, ba mai bine decat la TRP). Problema e lipsa de respect pentru fostii angajati ce reiese din acest articol.

  Inapoi la articolul The Red Point: Vom renunta la angajatii neproductivi

Setari Cookie-uri