Comentarii pe articolul 1.000 de romani au depus CV-uri pentru angajare la bursa din Spania


1000 de romani au depus CV pentru aggajare din Spania

Ion Darie la 15 Aprilie 2008, ora 09:41
1000 de romani au depus CV pentru aggajare din Spania
D-nul secretar de stat din MMFES nu a fost informat de omologi romani din cadrul ANOFM, ce inseamna sa-ti deschizi o afacere pe bani europeni.
In Spania o firma se deschide in 48 de ore. La noi in cel mai fericit caz in 7 zile.
Cea mai mare problema e birocratia din Romania.
Institutiile statului sunt supradimensionate.
Ce nu stiu spanioli e ca in Romania pt un angajat o societate comerciala trebuie sa agajeze (s-au sa contracteze) si-un contabil sa intocmeasca si sa depuna situatii la: casa de pansii, la somaj, la sanatate, la ITM, si cote salariale fara numar, pe cand in Spania fiecare societate pt fiecare permis achita o suma, iar fiecare individ isi incheie polita de asigurare, fond de pensii,somaj,etc.
In Romania pana nu se va face o reforma reala in institutiile statului, ministere, consilii locale,judetene si o reducere drastica de personal, pt a infiinta si a functiona real o societate comerciale v-a mai dura multi ani.
Singura noastra sansa e ca Uniunea Europeana sa impuna Romaniei acest lucru si orice proiect finantat din banii UE sa fie depus la expertii UE si bani sa ajunga la beneficiar, eliminandu-se intermediarii (tot felu de agentii, ministere, banci- care detin propria filosofie de acordare credite ).

  Inapoi la articolul 1.000 de romani au depus CV-uri pentru angajare la bursa din Spania

Setari Cookie-uri